Bol kalorili, bi o kadar da lezzetli Nefis Kızarmış Karnıbahar :))
Tweetle
Malzemeler:
- 1 adet karnıbahar
- 1 yemek kaşığı un
- 3 adet yumurta
- Öncelikle karnıbaharı çiçeklerine ayırıyoruz.
- Kaynar suyun içine biraz limon sıkıp yaklaşık 15 dk. haşlıyoruz. (Hafif diri kalıcak, dağılımaması gerekiyor.)
- Un ve yumurtaları bir kapta iyice karışana kadar çırpıyoruz.
- Haşlanan karnıbaharları yumurtalı karışıma bulayıp kızgın yağda pişiriyoruz.
- Dilerseniz sade ya da sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun
süperr kuryele gönder bana:))
YanıtlaSilOkul zamaninda yapardik.. Gozlerimi doldurdu bu tarif :(
YanıtlaSilEline saglik...
Humeyra..
Selmacım yapardı bize, güzel günlerdi hümeyram :) öpüyorum seni..
Sil