Malzemeler:
- 500 gr. tavuk göğsü
- 1,5 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- Dilediğiniz kadar karabiber, tuz, kimyon
- 1 baş sarımsak (püre halinde)
- 4 yemek kaşığı zeytinyağ
Yapılışı:
- Tavuk göğsünü kuş başı şeklinde dilimleyin.
- Bir kapta tavuk parçalarını ve geri kalan tüm malzemeleri tavukları çok yormadan harmanlayın ve üzerini kapatarak buzdolabında 1 saat kadar bekletin.
- Bekledikten sonra tavukları şişe dizerek mangalda ya da elektrikli ızgarada pişiriniz.
Afiyet Olsun!
görüntü sunum çok hoş,lezzetide öyledir eminim ellerine sağlık ;)
YanıtlaSilYine harika bir fotografla karşı karşıyayız..yemede yanında yat.Ellerine sağlık edacığım.
YanıtlaSilsevgiler